Drama u porodici Jelene Trikić i Gorana Dunovića: Beba zdrava i napredna, majka se bori za život

Jelena Trikić (32) hrabra majka sa tumorom na mozgu, koja se odrekla terapije i svesno ugrozila sopstveni život kako bi na svet donela sina Nikolu, nakon porođaja se leči u banjalučkom Kliničkom centru, a kako nezvanično saznajemo, njeno zdravstveno stanje je krajnje neizvesno.

Specijalistkinja onkologije dr Ivanka Rakita potvrdila je za Euro Blic da je lekarski konzilijum doneo odluku o nastavku Jeleninog lečenjea ali, pozivajući se na lekarsku etiku, nije želela da otkriva detalje o njenom zdravstvenom stanju. Razgovor sa novinarima je odbila i Jelenina majka Milkica Trikić.

-Hvala vam na brizi i podršci ali zaista nemam snage za priču u ovakvim trenucima – rekla je kroz suze baka malog Nikole.

Dok se njegova majka bori za život, mali Nikola, o kome brine osoblje Odeljenja za neonatologiju, zdrav je i brzo napreduje, pa je već dostigao težinu od 2 kilograma.

Jelenin suprug Goran Dunović svakog je dana uz njen bolesnički krevet, podržavajući je i hrabreći. U porodičnom domu u Prijedoru njegovi roditelji Veselka i Dane i sestra Sanja željno iščekuju da mali Nikola stigne kući. Svekar, svekrva i zaova imaju samo reči hvale za svoju snahu i spremni su da učine sve da unuk što manje oseti odsustvo majke. Njihova radost zbog rođenja unuka i bratića biće, kažu, potpuna tek kada njegova majka ozdravi.

Euro Blic

Comments are closed.